SAS Cursussen

Ontdek hoe makkelijk het is om een SAS cursus te volgen.


Het is makkelijk om een SAS cursus te nemen aangezien het volgen van instructies, aandacht of fysieke oefeningen niet van belang zijn. Het werkt zelfs tijdens de slaap. Binnen één maand kan het brein zich al nieuwe permanente verbindingen eigen maken. Het luisteren naar de speciale muziek, spraak en tonen is totaal veilig én effectief.

Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde luisterprogramma's, toegepast via een koptelefoon, om individuele delen van de hersenen te activeren en verwerkingsgewoontes aan te passen. Elke cursus wordt individueel ontworpen rond de behoeftes en capaciteiten van iedere cliënt voor maximale resultaten in een zo kort mogelijke tijd.

Een SAS cursus bestaat uit een serie van luisterprogramma's met muziek, spraak en tonen in een specifieke volgorde, aangepast aan uw behoeftes. Iedere luistersessie is meestal 30 minuten lang, en u moet twee sessies per dag beluisteren. U kunt één uur lang luisteren, of de twee sessies over de dag verspreiden. Een complete cursus bestaat uit 20 tot 28 luisterdagen. U kunt enkele rustdagen inlassen, maar we raden u aan om de volledige cursus binnen een maand af te ronden.

U kunt een SAS cursus volgen in een speciaal SAS Centrum, bij een geaccrediteerd SAS Provider, óf gewoon thuis met coaching van een SAS Provider, de keus is aan u.

SAS Centrum: Als u in de buurt van een speciaal SAS Centrum woont, dan is dat de beste optie. Alles wordt voor u geregeld en u krijgt de volledige aandacht van onze ervaren medewerkers die de cursus iedere dag aan uw behoeftes zullen aanpassen.

SAS Provider: Onze speciaal opgeleide en geaccrediteerde SAS Providers bieden een persoonlijke service en kunnen de SAS cursus aanpassen aan uw behoeftes en een luisterschema samenstellen die past bij uw levensomstandigheden. Vaak houd dat in dat u de luistersessies thuis volgt, maar ook regelmatig een persoonlijke consultatie met uw SAS Provider heeft. Dat zorgt ervoor dat u het schema goed volgt, de programma's kunnen worden bijgesteld, en u maximale resultaten kunt behalen.

Coached At Home: Als u niet in de buurt van een SAS Centrum of SAS Provider woont, dan kunt u toch ook een SAS cursus volgen. Wij houden dan contact via email, telefoon of Skype en zorgen ervoor dat u volledig en persoonlijk wordt bijgestaan door een van onze ervaren SAS medewerkers. Regelmatige coaching sessies zorgen ervoor dat ook u baat kunt hebben van een SAS cursus.

De kosten van een SAS cursus hangen natuurlijk af van uw behoeftes en hoe u de cursus wilt volgen, op een SAS Centrum, bij een SAS Provider of als een Coached At Home cursus.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw mogelijkheden - vul dit korte formuliertje in en wij nemen dan spoedig contact met u op.


Client Informatieformulier

SAS Centre Hotline